Кабинетът Главчев е политически. Това заяви пред БНТ Борислав Гуцанов от БСП. Господин Главчев е войник на ГЕРБ, категоричен бе той и припомни, че опозицията е била против промените в Конституцията. Нито едно от обещанията на ПП не се изпълни, подчерта той.

Като безобразие и морална криза Гуцанов определи случая с бившия главен секретар Живко Коцев.

В момента се вижда пълна политизация на службите, според него и посочи, че столетницата е единствената алтернатива.

Партньорите на БСП са всички български граждани, които не искат това да продължава, изтъкна Гуцанов. Договорът с Боташ е изцяло корупционен, посочи още депутатът. Няма икономически и финансова обосновка за този договор, изтъкна Борислав Гуцанов. 486000 долара дневно плащаме по този договор.

Червените искат отстраняване на ръководството на Булгаргаз. Левите са възмутени, че не мина тяхното предложение за великденски добавки за всички пенсионери. Червените са възмутени как са изхарчени 3 милиарда лева за седмица от МФ и очакват отговори в сряда, когато в пленарна зала ще бъде изслушан финансовият министър.

На 1 май БСП прави голямо обединение на лявото пространство. Диалогът е ключът към излизане от кризата, в която се намира България, заяви той.

Владимир Малинов уговаря САЩ за одобрение на Вертикалния газов коридор

Владимир Малинов уговаря САЩ за одобрение на Вертикалния газов коридор

Джефри Паят бил изразил задоволство от избора на професионалист - самият Владимир Малинов