Разпалването на страстите в никакъв случай не помага на БСП, даже е в минус. Затова колкото по-скоро се вдигнат ограниченията, толкова по-скоро ще изберем нов лидер. Колкото по-скоро завърши цялата кампания, толкова по-скоро ще притихнат страстите.

Това заяви пред bTV депутатът от левицата Румен Гечев.

В условията на прехода се роди и набра голяма сила един октопод. Той е пробил във всички партии без изключение. 

Виждаме, че този октопод е безмилостен и работи като валяк, той е пробил във всички партии без изключение. Няма партия, която да се е опазила. На върха на партиите, в това число и на БСП, трябва много да се внимава за хората, чийто бизнес е свързан с държавни поръчки и дейността на държавата. Тогава решенията не се взимат според интересите на партията, а според интересите на джоба. Това са хора, които са с властта - на маса, на стадионите, на лов, коментира Румен Гечев. 

По думите му това не се отнасяло само до бизнесмена Георги Гергов.

Нинова към Гергов: БСП не се продава

Нинова към Гергов: БСП не се продава

Гергов да избере в кой отбор играе

Припомняме, че преди дни лидерът на БСП Корнелия Нинова призова бизнесмена Георги Гергов да се оттегли от партията, след като той обяви, че мерките на правителството срещу пандемията са навременни и то трябва да бъде поздравено.

Премиерът Борисов трябва да изпълни своите конституционни задължения и да дойде в парламента, отбеляза още депутатът от БСП.

Според него съгласно конституцията Борисов трябва да обясни какво е направил до момента и какви са резултатите и какво ще прави българското правителство от тук нататък.

Гергов: Призивът на Нинова за оставката ми е срамен

Гергов: Призивът на Нинова за оставката ми е срамен

По думите му, няма забрана да се говори...

Румен Гечев заяви, че сделката за суаповата линия между Европейската централна банка и БНБ няма нищо общо с влизането на България в Еврозоната.

Европейската банка има подобни суапови линии с много държави извън евросъюза, уточни депутатът. Той коментира, че линията не пречи, но и не помага на държавата, която според него има достатъчен резерв.