Вчера тук в парламента се създаде лигата на отвратителните. Това заяви от трибуната на НС Станислав Балабанов в декларация от името на ПГ на ИТН.

Тази коалиция, по думите му комбинирала таланта на лъжците и крадците, подпряна от дългата ръка на Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски. Нексо и Магнитски се събрали, за да гарантират демокрацията, критикува още депутатът. Предателството към българите от протестите е факт, посочи Станислав Балабанов. И докато той критикуваше Кирил Петков за подкрепата на Делян Пеевски за кабинета Денков, бившият премиер си размени няколко думи с депутата от ДПС.

Според Станислав Балабанов ръката на Явор Божанков изсъхнала и му била нужна протеза. Христо Петров пък можел с кеф да ходи на участия на ГЕРБ. Вчерашният кабинет бил кабинет на неподадените имунитети, според Балабанов.

Той критикува заявката на Делян Пеевски да участва в комисията по конституционните въпроси заедно с лидера на ДПС. От ИТН са възмутени още, че Бойко Борисов и Кирил Петков не искат доброволно да се откажат от имунитета си. Страхът ви държи затворници, смята Балабанов.

Слави Трифонов: Това не е краят на националното предателство, шпакловането предстои

Слави Трифонов: Това не е краят на националното предателство, шпакловането предстои

Благословия за кабинет дал "патриархът на злото" Делян Пеевски, според лидера на ИТН