Искри в пленарна зала между БСП и ГЕРБ. Най-яркият пример за паралелна държава е правителството, даде тон соцводачът Корнелия Нинова.

Правителството, по думите ѝ, било едно политическо споразумение за политики за пред хората и друго, тайно за пропорции във властта. Тя захапа управляващите с думите на Валери Симеонов, че куца диалога в коалицията.

Борисов отчете отлични коалиционни отношения
Обновена

Борисов отчете отлични коалиционни отношения

Намалили контрабандата от 34 на 7%

Според нея има противоречия в управлението и по темата за корупцията. Лидерът на БСП отново цитира думи на вицепремиера Симеонов, че министърът на туризма Николина Ангелкова и подчиненото ѝ министерство крият информация от него за концесиите по Черноморието, които се държат от знакови имена и групировки.

"Какво става в правителството "Борисов 3", дължите отговори", каза Корнелия Нинова. Вместо да решавате това, вие се занимавате с "калинки", постове и обвинения в корупция, допълни тя.

Каракачанов опровергава Симеонов: Коалицията не скърца

Каракачанов опровергава Симеонов: Коалицията не скърца

Разминаване между съпартийците

Цветан Цветанов веднага й отговори. Той посочи, че се увеличава минималната пенсия. Трябвало да бъде отчетено и това, че страната ни отбелязва икономически растеж. Днес страната ни се нуждае от конструктивен диалог, защото ни предстои председателство, поиска Цветанов.

Иначе диалог имало в управлението. "Мога да заявя, че ние правим постоянни срещи. Вчерашният ден сме направили политически съвет и действително сме отчели и тези слабости, които бяха допуснати през последните няколко седмици", допълни още той.

БСП се оплаква в НС, че не гледат законопроектите им

БСП се оплаква в НС, че не гледат законопроектите им

ГЕРБ обвини социалистите, че живеят в света на циркаджиите