Военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов споделя мнението на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че днешното управления няма алтернатива.

И в тази партия има хора, които мислят правилно, коментира пред медиите той. Наистина кабинетът "Борисов 3" нямал алтернатива. Според него всички се фиксирали върху председателството.

Но то минавало за шест месеца, важното е какво остава след това, категоричен е Каракачанов. Проблемите не ме плашат, а ме амбицират, подчерта той. В този мандат нямало как да има коалиция с ДПС, по мнението миенето.

Към момента нямало разговори ОП да излязат от властта. ДПС се опитва да се възползва от някои реакции на Валери Симеонов. Всичко е въпрос на характер, изтъкна военният министър.

Доган: ДПС не е готово за властта

Доган: ДПС не е готово за властта

Вотът не трябва да е - стани да седна

Между ГЕРБ и ДПС няма уговорка. Думите на Ахмед Доган, че ако вотът на недоверие към кабинета "Борисов 3" мине, няма да има партия от опозицията, която да поеме политическата отговорност за управлението на страната, се припокриват с резултатите от различни социологически проучвания от последните дни, които показват, че оценката на народа за управлението е положителна.

Това заяви днес зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов относно изказването на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган пред актива на партията и във връзка с внасянето на вот на недоверие от БСП и ДПС, което трябва да стане на 17 януари.

Няма договорка между ГЕРБ и ДПС, увери Цветанов

Няма договорка между ГЕРБ и ДПС, увери Цветанов

ДПС са реална опозиция, но те са по-остри към участието на патриотите във властта

Военният министър се похвали, че много добре работи със синдикатите. Без добър социален диалог няма как да работим добре, изтъкна Красимир Каракачанов.

Индивидуално щяло да се подхожда към оттеглянето на пенсионерите от системата на МО. Имало специалисти, чийто опит ще се ползва, но имало и такива, които било крайно време да излязат в пенсия и да се даде път на младите.

МИГ-овете сами не можем да си ги поправим

МИГ-овете сами не можем да си ги поправим

Военният министър Каракачанов се похвали, че много добре работи със синдикатите