С мечтата за нормална европейска държава започнало всичко за ПП, според Кирил Петков. Помните ли колко завладяна беше държавата?, попита той делегатите на партийния форум.

На хората много им тежало, че с години нищо не се променя, по думите му. Хората ни повярваха, каза той. Още при първото правителство дълбоко в себе си от ПП усетил, че с ДБ са един бранш. Но меденият месец приключил бързо. Хората не можеха повече да дишат цялата система, по думите на Кирил Петков. Държавата наистина беше завладяна дълбоко, спомни си той.

И на Google било ясно кои са престъпниците в България. Завладените структури работели заедно, според него.

Асен Василев: Ако искаме България да стане латиноамериканска държава, гласувайте за ГЕРБ

Асен Василев: Ако искаме България да стане латиноамериканска държава, гласувайте за ГЕРБ

Далеч сме от европейското здравеопазване,

А за медиите: "Почнаха да ни стрелят с 300 статии на месец". Това се случва две години и половина, подчерта Кирил Петков.

И той се похвали с постиженията на ПП. На рождения си ден Асен Василев му споделил радостта си, че един милион души вече са над линията на бедност. А за работата в парламента изтъкна:" Понякога наистина ти се повръща, то не се издържа".

Петков изрази съжаление към хората със страшни прякори, че вече не могат да крадат от ББР. Много политици си мечтаят да са Орбан, но ние изпреварихме Унгария, смята той. А Владимир Путин не бил толкова страшен.

Българските жени искат да имат деца, смята Петков и отчете ръст на раждаемостта.

Кирил Петков не дава свои хора на служебния кабинет

Кирил Петков не дава свои хора на служебния кабинет

Много внимателно ще следи избора на министри

Той е убеден, че ПП ще е първа политическа сила на изборите. Докато ГЕРБ ги надигравали, промяната станала в 6,5 милиона глави.

Българите си смениха мисленето и очакванията, по мнението му. Разбра се, че България е богата страна, ако няма корупция и кражби, похвали се Кирил Петков.

Какъв искате да бъде вашия премиер?, попита той и показа снимки на Николай Денков и на Бойко Борисов и Делян Пеевски, като последните двама определи като бутони- натискаш бутона Борисов и получаваш Пеевски и обратно.Призова ги да не се срамуват и да си кажат:" Ние сме заедно". Обеща им , че пак ще си говорят заедно. Няма да се наклоним и наведем, не ви блъфираме, ако трябва и 10 пъти ще ходим на избори, обърна се той към лидерите на ГЕРБ и ДПС.

А сега ПП е в своята версия 2. Ние вече сме армия на промяната, каза Кирил Петков. Няма да си продадем принципите, категоричен бе той.

ПП без промяна: Решенията в ГЕРБ ги взема Делян Пеевски

ПП без промяна: Решенията в ГЕРБ ги взема Делян Пеевски

ПП-ДБ обаче били отбор и повече от коалиция