Делян Пеевски стана член на комисията по конституционни въпроси благодарение на "Възраждане". Това заяви в кулоарите на Народното събрание Божидар Божанов. Кирил Петков подчерта, че тази комисия е специална, ПГ на "Продължаваме промяната-Демократична България" е гласувала против и въздържал се.

Но защо "Възраждане" не гласуваха, попита Кирил Петков, тъй като именно заради неучастието на хората на Костадин Костадинов, Пеевски е станал член на комисията. "Възраждане" подкрепи депутата Пеевски за конституционната комисия.

От ПП са възмутени и заради това, че не е дадена възможност на Явор Божанков да се изкаже от трибуната.

После съпредседателят на ПП влезе в стаята на "Възраждане", като от стаята се чуха крясъци, но пък Костадин Костадинов покани медиите.

Вие не представлявате България, не се дръжте неадекватно, викна Костадинов и настоя Кирил Петков да напусне стаята. Вие представлявате американския посланик, обвини Костадинов Кирил Петков, който настоя "Възраждане" да не пречат на Божанков да се изказва.

След като излезе от стаята Петков обвини хората на "Възраждане", че постъпват просташки. С тези хора не може да се говори, заяви той.

Търсят успокоителни за Комисията по конституционни въпроси

Търсят успокоителни за Комисията по конституционни въпроси

Избраха Пеевски за член на конституционната комисия