"Това, което ще видите сега, ще е първа стъпка на един процес, който се казва "Обединението на добрите сили". Всички демократични общности, партии хора с каузи, активности и идеи на България да бъде различна и просперираща държава, започваме голямото обединение".

Това заяви бившият премиер и настоящ съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков преди националното съвещание на ДСБ, на което партията трябва да получи мандат за предизборна коалиция с "Продължаваме промяната" за предсрочните парламентарни избори на 2 април.

Целта пред ДБ и ПП - първо място на 2 април и разбиване на феодалните владения на ГЕРБ

Целта пред ДБ и ПП - първо място на 2 април и разбиване на феодалните владения на ГЕРБ

Според Атанас Атанасов е важно кой ще управлява страната до местните избори

По думите му в следващите 3 месеца процесът на голямото обединение ще продължи като лавина и надеждата на всички хора, че обединението прави силата и заедно можем повече ще се случи през точно такива стъпки, които започва националното съвещание на ДСБ.

"В България има много добри сили и хора с кауза, но до този момент са се фрагментирали - всеки се бори за нещо малко и определено. Сега ще ги обединим и всички хора от задкулисието и от тъмния свят ще започнат да се страхуват. Страхът ще се пренесе към тях", категоричен бе Петков.

ДБ разговаря с ПП за фронт срещу полупрезидентска република

ДБ разговаря с ПП за фронт срещу полупрезидентска република

Трябва да се излезе от ситуацията чрез реформаторско управление, настоява Христо Иванов