"Трупа се една апатия, не може през два месеца да има избори и на всички да представяме пак същите политици и послания. Аз съм оптимист, че на третия път ще бъде съставено правителство и разговорът ще надделее". Това заяви кметът на Пловдив Здравко Димитров в сутрешния блок на БиТиВи.

По думите му на днешните политици им липсва патриотизъм и единение, подобно на нашите предци, които са работили за Съединението.

Петър Стоянов: Нашите национални интереси са най-важни, да ги отстояваме

Петър Стоянов: Нашите национални интереси са най-важни, да ги отстояваме

Непрекъснатите вопли за промяна в Конституцията говорят за политическа безпомощност

"От Народно събрание до Народно събрание нивото пада. Мъчно ми е да го кажа, но е така. Трябва да знаят народните избраници, че те са там, за да представят България и своя суверен, и да мислят за доброто на България", настоя Здравко Димитров.

Той коментира и борбата с пандемията от COVID-19. Към нови мерки винаги подхождам с разбиране, защото отсреща има хора, които хранят семействата си. Трябва да намерим начин, ние отнехме живота на децата и учениците си, растат без социален живот, това не е нормално, изтъкна Димитров за новите мерки на здравното министерство, които влизат от 7 септември.

Тежко е, но ние сме корав народ и ще се справим. Накрая ще излезем победители, сигурен е кметът на Пловдив.

Здравко Димитров даде пример със себе си, че докато е лежал в болница с коронавирус е преосмислил живота си. "Тежко е, не го пожелавам на никого", завърши той.