От БСП внасят в 45-то Народно събрание Закон за възрастните хора и преизчисляване на всички пенсии. Това е едно от обещанията на социалистическата партия, а лидерът й Корнелия Нинова призовава хората да следят коя парламентарна група ще гласува.

С пост във фейсбук тя се обръща към възрастните хора и подчертава, че внасянето на двата закона е изпълнение на обещанията.

Припомняме, че законодателната активност на парламентарните групи в това Народно събрание е изключително голяма, като законопроектите са от много широк спектър. Вчера от "Изправи се! Мутри вън!" и "Има такъв народ" внесоха и законопроект за промяна на Закона за личната помощ. 

Нинова към новите партии в НС: Късно е, колеги, за китка - бетонирахте Борисов в енергетиката

Нинова към новите партии в НС: Късно е, колеги, за китка - бетонирахте Борисов в енергетиката

Тя недоумява защо са обслужили задкулисието

Още преди конституирането на 45-то Народно събрание лидерът на БСП на брифинг в централата на партията призова за единодействие срещу статуквото, като предложи мораториум върху промяната на договора на концесионера на летище София

Тя нападна обаче останалите партии - ИТН, ДБ и ИСМВ - тъй като не са подкрепили предложението на БСП за мораториум върху концесиите и назначенията на правителството. Съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов вчера обясни обаче, че "дяволът е в детайлите".