Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов гласува с машина. Гласувах България да е за пример, а не за присмех, обяви пред медиите той.

Лошото, което виждам е, че имаме катастрофално ниска избирателна активност, притеснен е Костадинов. Ако днес хората не излязат, убиват собственото си настояще и бъдеще, подчерта лидерът на Възраждане.

По думите му тези, които си продават гласа си, нямат скрупули. Довечера можем да видим една катастрофирала държава, каза лидерът на Възраждане. Хората не вярват, виждат как всички без Възраждане правят едно и също, заяви още Костадин Костадинов. Никога досега не сме избрали безпринципна коалиция, похвали се той и допълни, че партията му досега много пъти е можела да влезе във властта.

Нашата цел е България да бъде свободна и независима държава, изтъкна Костадинов. Той настоява да се знае кой работи за чужди интереси, затова Възраждане е заплаха в момента. До гуша ни дойде, каза лидерът на Възраждане.

Ако има следващи избори слоганът на Възраждане ще е 35 години стигат, стана ясно от думите му. Американското посолство в момента управлява държавата и това виждат гирата, според Костадинов. Затова и липсва надежда в българския народ, смята лидерът на Възраждане.

1% повече българи гласували тази сутрин спрямо предходните избори
на живо

1% повече българи гласували тази сутрин спрямо предходните избори

Около 10% е избирателна активност към 11 часа