Трябва да се направи повече, за да присъстват синдикатите в Европейския парламент. За това настоя президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов по време на XVIII-та Годишна конференция на Мрежата на синдикалните организации от европейски столици (ECTUN).

По думите му Европа е на кръстопът и европейските избори ще дадат нова посока във визията на Европа за в бъдеще. Манолов иска дневния ред на синдикатите да се доближи към дневния ред на обикновените хора, за да дадат своя принос в бъдещето на Европейския съюз.

За фалшиви формуляри за трудови книжки предупреди Димитър Манолов

За фалшиви формуляри за трудови книжки предупреди Димитър Манолов

Очаква се сигналът да стигне до социалния министър Бисер Петков

По време на конференцията, той изтъкна и всички предимства и богатства на столицата. Според Манолов няма друга европейска столица като София, в която да има множество използваеми минерални извори. Той се похвали още, че в последните 10 години градът се е развил така, както не се е развивал в последните две десетилетия

"Ние сме една истинска европейка столица и дано развитието на града продължи", надява се шефът на КТ "Подкрепа".

Предвиждат ежегодно увеличение на заплатите в транспорта

Предвиждат ежегодно увеличение на заплатите в транспорта

Фандъкова се зарече да не разрежда колите на градския транспорт

Той благодари на столичния кмет Йорданка Фандъкова за всички усилия, направени в областта на градския транспорт. Манолов обеща, че разговорите ще продължат, за да може да се грижат за условията на хората, работещи в транспортния сектор.