Мая Манолова, независимият кандидат, който в неделя излиза на балотаж срещу този на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, обяви, че подкрепя районните кметове на промяната.

Това са кандидатите, които са срещу модела Борисов и Фандъкова. В 22 района на столицата ще има балотаж. Припомняме, че там кандидатите на ГЕРБ се изправят срещу кандидатите на ДБ или независими.

Манолова: Пробивът е направен, промяната е възможна

Манолова: Пробивът е направен, промяната е възможна

По думите й София няма нужда от усмихнато лице параван

Манолова от своя страна кани Йорданка Фандъкова на лидерски дебат лице в лице. Оставям тя да избере неутрален терен, подчерта Манолова, като увери, че е готова да дебатира и "на терена на международната космическа станция, ако това за госпожа Фандъкова е неутрален терен".

Манолова обяви, че е готова да разговаря и с щабовете на останалите кандидати - от ДБ и "Спаси София" - само и само да се промени управлението на столицата.

Управлението в София се извършваше от орлетата на господин Борисов, свили гнездо в Столична община, подчерта бившият омбудсман. Тя обаче заяви, че вярва в овластяването на районните кметове.

Манолова се обяви в битка срещу финансовия диспечер на задкулисието. Манолова е притеснена, че Столичната община не може да изпълни инвестиционната си програма. Районните кметове ще участват в обществените поръчки.

Мая Манолова съгласна на дебат с Фандъкова очи в очи

Мая Манолова съгласна на дебат с Фандъкова очи в очи

Научила от медиите за поканата на ГЕРБ