"Не знам колко са буйстващи, колко са патриоти и колко са смели депутатите на "Обединени патриоти", след като едно изказване на един депутат - Делян Добрев ги накара да напълнят гащите и да се панират. Математически можем да заменим не една от тях, а една и половина от тях", коментира пред НоваТВ лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки. Марешки коментира изказването на Делян Добрев, че "хипотетично "Атака" може да бъде заместена от "Воля", ако има напрежение в коалицията.

В коалицията няма проблеми въпреки агресивния тон на Симеонов

В коалицията няма проблеми въпреки агресивния тон на Симеонов

Бъчварова не коментира семейните отношения в патриотите

"Ние обаче не признаваме такива тюрлюгювечи, които са направили само за да прескочат бариерата, ние не ги признаваме. Виждате реакцията на Волен Сидеров - готов да преглътне изказванията на Валери Симеонов и на Делян Добрев, всичко е готов да преглътне, за да бъде във властта. Не очаквайте разпад на тази група", заяви Марешки.

"Плащаме много скъп ток. Усещаме го по джобовете си. От нашите джобове излиза с огромен процент надценка. Влиза като цяло в бюджета или посредниците в ЕРП-тата, но оттам тези пари се източват по други схеми. Ние сме специалисти по това - по ефективно управление на фирмите. Ние искаме да управляваме по-ефективно, не искаме да крадем, тези кражби, които в момента потъват в нечии джобове, ние бихме ги оставили в държавата и по този начин да поевтинее тока. Правили сме го", коментира Марешки ситуацията с ЧЕЗ.

Марешки нарече Сидеров човече със зависимости

Марешки нарече Сидеров човече със зависимости

Партия "Воля" не води преговори за влизане в управлението

Марешки допълни, че държавата трябва да влезе по-сериозно в нейните функции, а именно контролът.

"Когато държавата не контролира, мишките започват да лудуват и мародерстват. Ролята на държавата е в силния контрол, да не им признава такива високи разходи, които са измислени", заяви Марешки.

Марешки притеснен от зараза от патриотите

Марешки притеснен от зараза от патриотите

Волен Сидеров надминал дори Валери Симеонов