Да се отрежат туморите и да останат здравите сили в България. За това призова лидерът на "Воля" Веселин Марешки, който нападна "нехранимайковците", които продават българско гражданство и лепят етикети на българските граждани. Той атакува воеводата Александър Сиди.

"Тези дни станахме свидетели на опит за съмнителни вдигания на личен рейтинг чрез поставяне на карта съдбата на етническия мир в България, обявявайки, че заради едно престъпление, извършено от конкретни хора, едва ли не 20% от българския народ са престъпници", подчерта Марешки.

И сред бесарабските българи посредници събират пари за българско гражданство

И сред бесарабските българи посредници събират пари за българско гражданство

Кметът на Тараклия съобщи...

Той изтъкна, че хора, които са готови да направят група за продажба на документи за българско гражданство, също не могат да разберат какво говорим.

По думите му в правото има достатъчно правни аргументи, чрез които на такива като тези, които са продавали българско гражданство и са съсипвали съдбите на българските граждани, да им се търси отговорност.

Цачева: Готвим промени в Закона за българското гражданство

Цачева: Готвим промени в Закона за българското гражданство

Над 750 отказа за българско гражданство са препоръчали от Министерството на правосъдието

"Заради двама-трима такива нехранимайковци наричаме целия български народ нехранимайковци", недоволен е Марешки.

Лидерът на "Воля" призова всички да слязат на земята.

Искрен Веселинов от ВМРО настоя за смислени изречения в зала. Ако Марешки имал съмнения за закононарушения, трябвало да сезира компетентните органи.