За да избегна всякакви мисли, че се крия от медиите и от хората в избирателния район, искам да кажа с едно изречение - невинна съм, нямам притеснения и с нетърпение очаквам повдигнатото обвинение да влезе в съда, за да може всеки да представи своите доказателства.

Това заяви в Хасково бившият министър на труда и социалната политика Емилия Масларова, цитирана от БиТиВи. Тя е там за срещи с електората си.

Не се срамувам от това, което е направено в Стара Загора, защото то ще остане и след нас, добави тя по повод на повдигнатото от прокуратурата обвинение срещу нея за извършения ремонт на социален дом в града.

Твърдя, че това е най-доброто, което е направено през последните години за административно обслужване и ще бъде най-доброто поне през следващите 15-20 години.

Нямам никакво основание да се крия от когото й да било и да не присъствам в избирателния район, отбеляза Масларова.

Екссоциалният министър е казал още, че има достатъчно приятели, които са й се обадили след като е изтекла информацията за исканата гаранция от 50 000 лева и са заявили, че са готови да ми помогнат финансово. Тя допълни, че в такива трудни моменти се познава кои са истинските приятели.

По време на днешната си пресконференция Емилия Масларова е подарила на журналистите мартеници - на дамите имитации на перли, а на мъжете - червено- бели топки.

От общински съвет на БСП пък се отчели с традиционни преплетени конци с бяла роза, допълни Haskovo.info.