Преди десет години системата допусна играта на проекти. Това заяви пред Би Ти Ви бившият лидер на БСП Михаил Миков. Партията сега не стои като алтернатива според него.

Няма я онази лява алтернатива, която да дойде след дясно управление, смята социалистът. БСП е изключена като алтернатива. Трябвало да се дават законодателните алтернативи, които да достигнат до хората и да бъдат припознати.

Много лошо ми повлия бесилката на протеста, притеснена Корнелия Нинова

Много лошо ми повлия бесилката на протеста, притеснена Корнелия Нинова

Не ми се е случило нищо, жива и здрава съм

За лидерите, Миков каза, че никой сам не може да се справи. Путин и Тръмп да дойдат, сами няма да се справят. Едно е да си формален лидер, друго е да си лидер на мнение, истина социалистът.

Идеите, които партията предлагала, не можели да бъдат припознати от хората. БСП не е единствена на терена, коментира още Михаил Миков. Трябва първо да се постигне обединение в партията, после в ляво и тогава в обществото.

Бойко Борисов умеел чисто човешки да създава симпатии. Народняшкото поведениe му давало симпатии в страната. Аз съм прост, вие сте прости е проста схема за създаване на симпатии, убеден е социалистът.

След Борисов и Нинова нямало да настане потоп. Важно е какъв тон ще зададе Конгресът, подчерта още Михаил Миков.

БСП се събра на жълтите павета, за да спаси България от поробителите

БСП се събра на жълтите павета, за да спаси България от поробителите

БСП има план за България