Депутатите от НФСБ Валентин Касабов, Борис Ячев и Христиан Митев внесоха в деловодството на Парламента част от законопроектите на Валери Симеонов.

Законите ще доведат до сериозни промени към по-добро в различните сектори, заяви зам.-председателят на ПГ "Обединени патриоти" и депутат от НФСБ Валентин Касабов.

По думите на Борис Ячев изключително важно в случая е, че част от законите са получили политическа подкрепа и от други парламентарни групи.

ГЕРБ удрят рамо на Симеонов за закона за хазарта

ГЕРБ удрят рамо на Симеонов за закона за хазарта

Симеонов: Каруцата скърца, защото върви

По време на срещите с Валери Симеонов от ГЕРБ и БСП заявиха политическата си подкрепа за промените в Закона за хазарта - единият от законопроектите внесен днес.

Промените са свързани със забрана и на индиректната реклама, както и предвиждат продажбата на талоните за хазартните игри да се извършва единствено на лицензираните за това места, посочи Христиан Митев.

Вторият внесен от НФСБ законопроект е свързан с промени в Закона за здравето, които касаят частичното връщане на тютюнопушенето в заведенията за хранене и развлечение.

Третият законопроект предвижда промени в Закона за устройство на териториите, свързани с т.н преместваеми обекти като регулира по-прецизно схемите за поставяне и премахване на тези обекти.

Симеонов не дава отчет никому за срещите си

Симеонов не дава отчет никому за срещите си

Искал да покаже на Нинова законопроектите на НФСБ