Във връзка с изявлението на г-н Карадайъ, председател на Движението за права и свободи, сме длъжни да заявим, че огромна част от писмата, съобщенията и становищата на протестиращите в страната, Европа, САЩ, Канада и Австралия, не припознават ДПС като опозиционна партия. Това заявяват в своя позиция до медиите от "Отровното трио".

По думите им е трудно да се обясни как опозиционна партия подкрепя управляващите по различни въпроси в комисиите и пленарната зала на парламента или осигурява кворум, който дава възможност на мнозинството да приеме необходимите на властта законови регулации. Надяваме се, че този въпрос ще намери отговор в действията на цялата българска и европейска либерална общност, подчертават от Триото.

Те са изненадани, че само ръководството на ДПС не е разбрало, че протестът пред централата на ДПС е бил обявен като "посещение на политическия дом на депутата Делян Пеевски".

ДПС осъди мутризацията и в протеста, и във властта

ДПС осъди мутризацията и в протеста, и във властта

Карадайъ настоя отново за диалог за спешно излизане от кризата

Отровното трио подчертават, че за тях е странно, че едно погрешка полетяло яйце към трибагреника, за което било поднесено извинение, водело до изводите, че протестът "няма идеи, липсва визия и перспектива".

Надяваме се, че ДПС "като национално отговорна партия", ще предпочете политическите, демократичните и граждански интереси пред корпоративните, олигархични и задкулисни желания на определени нейни членове, допълват още те в позицията си.

Те питат защо ДПС не се е присъединила към протестите, след като Карадайъ твърди, че от 4 г. искат оставката на кабинета.

За нас е озадачаващо съвпадението между вижданията на ДПС и ВМРО за търсене на диалог с кабинета на лицето Бойко Борисов. Излизането от кризите, в които се намира страната, е актуална тема, след като авторитарната власт в България приключи. Точно в битката с подобна власт, някога възникна Движението за права и свободи, отбелязват от Отровното трио.

По думите им огромна част от протеста е мотивиран именно от липсата на права и свободи, а те са по-ценни от блаженството на статуквото и управлението на страната от джипката на падишаха.

Отровното трио не иска диалог с управляващите, протестите продължават

Отровното трио не иска диалог с управляващите, протестите продължават

Арман Бабикян заяви, че не е готов да отговори дали триото ще прави партия