Няма драма в редиците на „Движение България на гражданите" след отлива на членове в Пловдив и Гоце Делчев.

Това увери Найден Зеленогорски  в предаването „Тази неделя" по БиТиВи.

Няма драма. В 4 -5 от общо 250 структури има известни сътресения, но нищо сериозно, коментира още той.

Припомняме, на 31 март стана ясно, че 2 хиляди души от Пловдив и областта, начело с бившата герберка Дани Каназирева, оттеглят доверието си от Меглена Кунева. В последствие информацията за „масовото напускане" беше опровергана.

Две седмици по-късно и членовете на партията от Гоце Делчев оттеглиха доверието си от „Движение България на гражданите."

Подобно на съмишленика си Прошко Прошков, и Зеленогорски съзря намесата на „дългата ръка на ГЕРБ."

Иначе, водачът на плевенската листа прогнозира следизборна коалиция между ГЕРБ и ДПС. Основанията - „Има едни странни гласувания в последния парламент по едни закони, където много странно ГЕРБ и ДПС гласуват заедно. Такива неща не се случват случайно."

По обясними причини няма как да се коалираме с БСП, обясни Зеленогорски.

Той посъветва лидерът на ДСБ Иван Костов да изгражда мостове, а не да ги руши. Съветът му идва в отговор на казаното от Костов преди месеци, че „Меглена Кунева е последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо".

Найден Зеленогорски с интерес очаква да се запознае с резултатите от скандала с незаконното подслушване, тъй като оказа се и към него е имало прикачен „бръмбар."

Интересно и е защо са ме подслушали, но през последните 3-4 години постоянно живея с тази мисъл и така ми е по-добре. Интересно ми е какво са чули, нека го изкарат ще ми бъде много интересно, заяви той и предположи, че е слушан през последните 3 години и половина и най-вече след като се е влял в „Движение България на гражданите."