БСП внася 5 законопроекта и 2 предложения за решения. Първото е да не се изпраща жива сила в Украйна. По никакъв начин не трябва да се изпращат български военни, обяви на брифинг в Партийния дом председателят на Праламентарната група на "БСП за България" Борислав Гуцанов.

Да не се дава позволение нашите оръжия, които вече сме изпратили, да се ползват на територията на Русия, е друго предложение на левите.

Румен Радев прогнозира ядрен армагедон и ескалация на войната в Украйна

Румен Радев прогнозира ядрен армагедон и ескалация на войната в Украйна

Участието на НАТО в тази война на всички нива е публична тайна, смята президентът

За 9% ДДС върху лекарствата пък е първият законопроект, който внасят социалистите. Внасят се и Закон за доброволчеството, закон за освобождаване на младежите до 26 години от данъци, както и за увеличаване на майчинските. Също така червените предлагат промени в Закона за предучилищното и училищното образование.

Борислав Гуцанов заяви, че на срещата на върха на НАТО трябва да ни представлява Румен Радев. БСП няма да подкрепи правителство с мандат на ГЕРБ и ДПС, стана ясно още от думите на Гуцанов. А ако получи третия мандат, столетницата ще се събере на пленум и ще прецени как да действа.

Борисов праща Румен Радев на срещата на НАТО

Борисов праща Румен Радев на срещата на НАТО

Така било, когато ГЕРБ управлявали

Не е оказван натиск върху социалисти да подкрепят изключването на Калоян Методиев от ПГ на БСП, отговори Борислав Гуцанов на обвинението, изречено вчера, от самия вече независим депутат, който обаче влезе в парламента като народен представител от БСП, след като пък вече бившия лидер Корнелия Нинова избра да представлява благоевградчани, а не софиянци.

Калоян Методиев: Румен Радев иска да вземе БСП

Калоян Методиев: Румен Радев иска да вземе БСП

Превратът в БСП е подготвен от няколко месеца