Председателят на ДПС Делян Пеевски се възмути, че се бави процедурата по назначаването на новия служебен кабинет на Горица Грънчарова-Кожарева. Пред журналисти в Партийния дом Пеевски изложи аргументацията си затова, че президентът трябва да се пече на морето в чужбина. "Президентът се пече, мистър Кеш се пече в чужбина с антуража си от касиери - Николай Копринков харчи откраднатия кеш", изтъкна Пеевски.

Той призова медиите да се разходят днес в парламента и да видят къде кандидата за служебен министър-председател Горица Грънчарова приема хора на президента и да видят кои хора на държавния глава обикалят в кабинета ѝ.

Делян Пеевски убеден, че мистър Кеш зверски ще натиска Горица Грънчарова

Делян Пеевски убеден, че мистър Кеш зверски ще натиска Горица Грънчарова

Освен Копринков и друг съветник и касиер на президента - Пламен Узунов ще натиска

Пеевски се ядоса и на въпросите на медиите дали използва прокуратурата като бухалка, както твърдят от парламентарната група на ПП-ДБ и "Възраждане" "От партията на Кеша и от проруската партия, от най-големите мафиоти, слуги на Путин в България. Защо прокуратурата нищо не прави по маса разследвания? Защо, кого обслужва? Тях, с удобния им главен прокурор и фокусите, които се опитват да прилагат - на друго място", призова Пеевски.

Костадинов: Пеевски удря Доган през прокуратурата

Костадинов: Пеевски удря Доган през прокуратурата

Преди предсрочните парламентарни избори