Служебното правителство ще се опита да върне "Газпром" в играта, очаква депутатът от Продължаваме промяната" (ПП) Искрен Митев.

Според него ще бъдат компрометирани всички опити, които "Продължаваме промяната" са направили за диверсификацията на газ в България

Васил Начев: България има дългосрочен договор с голяма американска фирма за втечнен газ

Васил Начев: България има дългосрочен договор с голяма американска фирма за втечнен газ

Делян Добрев беше скептичен към тази информация

В студиото на БиТиВи Митев заяви, че не знае дали ще дойдат седемте танкера с втечнен газ - договорът трябва да се потвърди от "най-непознатия министър на енергетиката в служебното правителство".

Президентът иска да създаде впечатлението, че създава експертен кабинет, а атакува своите бивши партньори, обясни депутатът от 47-ото народно събрание.

По думите му Румен Радев първо е дал един неосъществим мандат на БСП, а сега в служебното си правителство е подредил опоненти на ръководството на БСП.

Има обаче опит президентът да покаже, че няма да е реваншистки със служебния кабинет, но в същото време слага хора като служебния министър на икономиката, който Корнелия Нинова е уволнила, посочи Митев.

Илин Димитров не е човек на ПП, а експерт, увери Митев за назначаването на Димитров за служебен министър на туризма. На Искрен Митев не му е известно да е имало разговори с други депутати на ПП да влязат в екипа на служебното правителство. 

Избори на 2 октомври и служебен премиер Гълъб Донев

Избори на 2 октомври и служебен премиер Гълъб Донев

Весела Лечева, Явор Гечев, Димитър Стоянов, Велислав Минеков, Атанас Пеканов са в кабинета

ПП ще излязат на предсрочните избори с високо вдигнати чела и с ясното съзнание, че са решили проблеми, обясни той.

ГЕРБ начело с Бойко Борисов няма да участва в преговори за съставяне на правителство с ПП. Ако някои иска да участва в следващото управление, трябва да продължи с реформата в съдебната власт и прокуратурата, настоя Митев.

Корнелия Нинова: Радев два пъти предаде БСП

Корнелия Нинова: Радев два пъти предаде БСП

Сдаде поста на уволнения от нея шеф на ВМЗ Сопот