Премиерът Бойко Борисов одобрява вчерашното решение на БЕХ да бъде освободен от поста си шефа на НЕК Красимир Първанов.
При тези меджуличностни отношение, които се създадоха между министъра и него, най-правилно е той да бъде освободен, така че решението е правилно, изтъкна той.

Припомняме обаче, само преди седмица Борисов критикува остро министъра на икономиката Трайков за прибързаните му изявление относно шефа на НЕК, като тогава обави, че Първанов запазва поста си.
Не ми е останало време да уволня Кушлев, каза още Бойко Борисов по повод призивите за отстраняване на шефа на Комисията за отнемане на имущество, придолите оп престъпен начин.

Стана ясно, че премиерът иска човекът, който ще замени професора да е обществено приемлив - искам да е такъв човек, че парламентът и всички партии да го подкрепят.
На 15-16 май АМ "Люлин" ше бъде пусната, обеща още Бойко Борисов. Некачестеното строителство на магистралата е дадено на прокурорска проверка. По думите на премиера се работи изключително активно по свлачището и по скалите, които допълнително трябва да бъдат обезопасени. 40 алпинисти работят към днешната дата там, заяви Борисов.