За неразбория между бивши колеги от предаването "Ку-ку" пише на своята фейсбук страница лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов

"В парламента за председател на Комисията по култура и медии са избрали Тошко Йорданов. А Любен Дилов-син си е направил самоотвод да не бъде член на комисията, защото не можел да си представи, че ще каже на Тошко Йорданов "уважаеми господин председателю", пише Трифонов. 

Любен Дилов-син: Сега Слави превръща шоуто и телевизията си в партия

Любен Дилов-син: Сега Слави превръща шоуто и телевизията си в партия

Признава, че защитавал Слави Бинев за шеф на комисията по култура в НС

Преди много години имаше едно телевизионно предаване, което се казваше "Ку-ку". То беше най-цветното, различно и бих казал - велико телевизионно предаване в постсоциалистическа България в единствената тогава национална телевизия. Аз имах честта и привилегията да бъда част от това предаване. Както и Тошко Йорданов и Любен Дилов-син. Тогава, преди толкова много години, все съм се питал какво ли ще стане с нас после. И ето, че после отдавна дойде - аз и Тошко Йорданов сме част от "Има такъв народ", а Любен Дилов-син е част от ГЕРБ, пише Трифонов.

Той припомня политическото минало на Любен Дилов-син, който беше част от СДС, а преди това беше от квотата на комсомола в "Ку-ку".

Но да речем, че това не е толкова важно. Така решил - така направил. Никога не съм си позволявал да говоря за бившите си колеги, камо ли пък за Любен Дилов-син. Най-цветният, най-широкоскроеният, най-начетеният, най-специалният човек, когото познавах, пише лидерът на ИТН.

"Сега този човек е част от политическата партия на най-цветния и начетен човек - Бойко Борисов, и не иска да каже на бившия си колега Тошко Йорданов "уважаеми", пише Трифонов и допълва:

"Животът е шантава работа, нали...".

Все си мисля, че духът на "Ку-ку" и "Каналето" се намира в "Има такъв народ" и няма място в такова формирование като ГЕРБ. Но явно Любен Дилов-син не мисли така", пише Трифонов.

Той завършва поста си като се обръща към Любен Дилов-син, че и в политиката, и в телевизията, хората решават кое е важно, кое е правилно, кое е морално, кое е интересно и му желае да е жив и здрав.

Малко по-късно Любен Дилов-син му отговори със своя публикация в социалната мрежа Файсбук.