Преди 22.00 часа приключи традиционното шествие на протестиращите в 35-ия ден от началото на излизането им на улицата. От "Отровното трио" обявиха за утре сутрин от 6.30 часа акция "Домати по депутати" - то е планирано, защото утре парламентът се събира на извънредно заседание, при което има вероятност да бъде изслушан премиерът Бойко Борисов.

Протестни тъпани и барабани огласят немското посолство в София

Протестни тъпани и барабани огласят немското посолство в София

Призовават Германия да заеме ясна позиция за случващото се в България

Шествието тръгна от площад "Независимост" и стигна до "Орлов мост", преминавайки през булевард "Цар Освободител". То се предвождаше от полицейски автомобил. Протече спокойно, като по-бурни реакции имаше, когато протестиращите достигнаха сградата на Народното събрание. Около парламента полицейското присъствие бе изключително засилено - с два реда полицаи, както отпред, така и отстрани на сградата на парламента, съобщава БНР.

Борисов: Обучаваме младите добре, а те излизат и протестират

Борисов: Обучаваме младите добре, а те излизат и протестират

Борисов иска декани и студенти да отговарят за контрола на ремонтите

Протестиращите скандираха "Оставка" и част от тях спряха при палатковия лагер на Ректората. Останалата част от шествието стигна до крайната точка - "Орлов мост", като след приключването на шествието протестиращите започнаха да играят волейбол в началото на булевард "Цариградско шосе".

У нас се наблюдава сблъсък на две поколения - на джипа и на интернет

У нас се наблюдава сблъсък на две поколения - на джипа и на интернет

Управляващите искали да превърнат овластени граждани в социално слаби

Във Варна протестиращи срещу правителството и главния прокурор блокираха кръстовището пред сградата на общината. Проведе се и станалото традиционно шествие по централните улици в града.

Във Велико Търново се проведе протестно автошествие до крепостта Царевец и обратно.

В Бургас близо 20 души се събраха пред сградата на общината. Исканията им остават непроменени, но протестно шествие нямаше.

Автошествие в Хасково блокира поетапно движението по централните булеварди в града. Автомобилите спряха пред Съдебната палата, където демонстрантите за пореден път поискаха оставка на правителството и на главния прокурор. До конфликти между протестиращи и граждани не се стигна.