Свидетели сме на едноличния режим на Бойко Борисов. Това обяви ген. Атанас Атанасов, председател на ДСБ и един от лидерите на "Демократична България", в сутрешния блок на БиТиВи. 

Във връзка с горното твърдение Атанасов изтъкна, че Борисов нарежда да се спрат някакви сделки, което означавало, че нарежда да се пуснат тези сделки

„Демократична България“ поиска спиране на сделката с Гергов за варненския ЦУМ

„Демократична България“ поиска спиране на сделката с Гергов за варненския ЦУМ

Смятат да сезират ЕК…

По думите му, в България очевидно има много пари, след като се раздават такива подаръци като този на Георги Гергов - 43 млн. лв. от държавния бюджет по сделка за имот, известен като "Дупката" във Варна.

Според Атанасов по този начин премиерът и лидер на ГЕРБ си купува влияние в "т. нар. опозиция" в БСП. Тя затова тази опозиция е бутафорна, уточни лидерът на ДСБ.

"Вижда се, че Борисов с чужда пита помен прави. С наши пари си купува влияние в опозицията. Борисов не обича огледалата. На 10 октомври Борисов се скара на българите, извика посланиците и между тези две събития реши да даде парите на Гергов", коментира още ген. Атанасов.

Относно реакцията след убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе той смята, че чуждите медии са съобщили просто, че убийство на журналист може да се случи в България.