Порядките в БСП и все по-избледнялата идеология на БСП не води до нищо. Това заяви лидер на Движение 21 Татяна Дончева в коментар на ситуацията в ляво и бъдещето голямо ляво обединение в студиото на БТВ.

Тя отсече, че Корнелия Нинова застрашава партията си на изборите. БСП са в пълно блато, благодарение на всичко, което се случи досега, добави Татяна Дончева.

Според нея БСП е извършила серия от грешки през последните години, които са довели до намаляване на знакови хора от регионите в партията. БСП не може да представлява левите хора, обективно това се случва, а процесите започнаха още от Сергей Станишев, а не от Корнелия Нинова, изтъкна Татяна Дончева.

Драгомир Стойнев: Нинова няма какво да обжалва

Драгомир Стойнев: Нинова няма какво да обжалва

Проблемът на БСП било бавното правораздаване

"Процесът на обединение в ляво ще има по-голям успех", утвърди Дончева и сравни лявото обединение с мостчето, по което да минат левите хора в България. Въпреки всичко случващото се, БСП не може да бъде игнорирана от обединението в ляво, сигурна е Дончева.

Тя обясни, че от доста време в политическия живот в България се събират всякакви ентусиасти. Като гледам екрани и какво се излъчва от тях и аз си задавам същия въпрос - какви политици се събират в България, но да не си намираме кусури, призова Дончева. Има лутане в българското общество не само в активното участие в политиката, а и изобщо по отношение на гласуването на едни предсрочни парламентарни избори, посочи тя.

БСП отива на избори с голямо ляво обединение

БСП отива на избори с голямо ляво обединение

Потвърдили са 15 партии, БСП се надява на 20