Няма нужда да търсим оправдание, ние спечелихме изборите, но цяла седмица сме свидетели как загубилите са победители. В отговор на двойния брифинг - на БСП и на мая Манолова днес - късно вечерта излязоха от ГЕРБ Тома Биков и вицепремиерът Томислав Дончев.

Биков е възмутен от начина на говорене от страна на социалистите - как загубилите са победители. Депутатът отсече, че има победители и победени и победителите на първи тур са ГЕРБ, те са на първо място, а БСП са на второ място.

Мая Манолова се закани на Борисов със съд

Мая Манолова се закани на Борисов със съд

Манолова призова Бойко Борисов да се отърси от страха

Томислав Дончев се противопостави остро на общата дискредитация на изборния процес от страна на социалистите и в изказванията на Мая Манолова. Тичаме в едно състезания - гладко бягане или маратон, няма значение, а след финала се оказва, че третият иска да се отчита цвета на чорапите му и с това да стане победител, обясни Дончев, който се наслушал на страховити абсурди. Цялото пространство според него е изпаднало в когнитивен дисонанс.

Той призова да се върнем към нормалността и към базисните индикатори за политически разлики - леви - десни, консерватори - либерали.

"Ако всичко стане мармалад - как да правим разлика един от друг... ако всички са изцапани с кал", попита Дончев и предупреди, че след неделята идва понеделник, а тогава както държавата, така и общините трябва да работят, да събират данъци, да провеждат социални политики.

Борисов разкри каква ромска уйдурма готви Манолова на Фандъкова

Борисов разкри каква ромска уйдурма готви Манолова на Фандъкова

Братя Галеви отвън й помагали