БСП бойкотира председателския съвет при Главчев. Има процедура, по която може да се пусне искане за отмяна на наказанията, които бяха наложени от председателя на парламента, но към настоящия момент няма такива внесени искания, обясни пред медиите Цветан Цветанов.

Главчев спря микрофона на Корнелия Нинова и я изхвърли от залата
Обновена

Главчев спря микрофона на Корнелия Нинова и я изхвърли от залата

А БСП вика смирено и възпитано Борисов в парламента

Той поясни, че ако бъдат внесени подобни искания за Антон Кутев и Корнелия Нинова, тогава ще има извънреден председателски съвет, за да се обсъди възможността за отмяна за санкциите им.

В тази ситуация трябва да участваме в намаляването на напрежението, което умишлено беше създадено и се провокира много умело от страна на БСП, настоя заместник-председателят на ГЕРБ. Той самият е готов да подкрепи отмяна на наложените наказания на социалистите.

Гласът на опозицията няма да замлъкне, заканиха се социалистите

Гласът на опозицията няма да замлъкне, заканиха се социалистите

Нинова: Ще продължавам да им казвам истината в очите

Цветанов обаче защити парламентарния шеф. Искането за оставката на Димитър Главчев не е коментирано, смятам, че той се справя много добре, подчерта той. Главчев се придържа към правилника и винаги взема отношение.

Смятате ли, че е налагане на цензура, когато излиза народен представител, независимо в какво качество, да се обръща към друга парламентарна група и да казва министър-председателят ви унижава, той ви обижда, смята Цветанов за изказванията на червените.

И ДПС напуснаха обидени пленарна зала

И ДПС напуснаха обидени пленарна зала

Карадайъ вижда двоен аршин в ГЕРБ по конкретни теми