Без излишна емоция, настоява председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. За мен е важно с опозицията да не преминаваме границата на невъзможността да си говорим по важните национални теми, коментира той престрелките, дошли от ДПС и реакцията на Павел Шопов от Обединените патриоти.

Даваме излишна емоция и според мен по-важно е да се концентрираме върху управленските решения, които се взимат от правителството, управленската програма, която се изпълнява и която е с четиригодишен мандат, изтъкна той.

Нека се концентрираме върху предстоящия бюджет, който смятам, че вълнува най-много всички български граждани и какъв ще бъде БВП, посочи Цветанов. Според него когато опозицията е силна и достатъчно аргументирана, тя може да дава алтернативни решения и когато те са разумни и в интерес на обществото и държавата, управляващите да се съобразят.

Цветанов посочи още, че предстоящото европредседателство се нужда е от добро представяне. България има своя силен глас с министър-председател Бойко Борисов, който има изключително голямо доверие на европейските си партньори, категоричен бе той.