За месец - два трябва да се върви към избори на постоянно областно и общинско ръководства в Добрич, за да може да се очертае истинският попътен вятър, който трябва да ни доведе до добри резултати през 2019 година.
Това заяви в Добрич председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от политическата формация.

Припомняме, след като се разгоря скандала Суджукгейт, бе сменено цялото ръководство на ГЕРБ в Добрич.

Борисов подменя ръководството на ГЕРБ-Добрич

Борисов подменя ръководството на ГЕРБ-Добрич

Заради 4-те тона суджук

В срещата на общинските структури на ГЕРБ от областта с Цветанов участваха народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев, който е и временен областен координатор на ГЕРБ-Добрич.

Цветанов отчете, че Добрич е единствената област, където ГЕРБ отчита занижаване на резултатите от предишни парламентарни избори и тази тенденция трябва да се обърне.

"Трябва да градим основа, която да ни даде възможност общинските съветници, които ще бъдат от Община Добрич да бъдат екипа, който да работи заедно с кмета, който ние ще предложим, и който ще бъде част от това, което ще правим като политика", каза още Цветан Цветанов. Той подчерта, че за ГЕРБ важно е не само да постигне победа, а целият екип да работи като един юмрук. На местно и областно ниво трябва да направим необходимото, за да привлечем знаещите и можещите хора от всички сфери от цялата област, каза още Цветан Цветанов.

Депутатът Мартинов искал 4 т суджук за премиера Борисов
Обновена

Депутатът Мартинов искал 4 т суджук за премиера Борисов

Нито един суджук не е достигнал до министър-председателя, показва проверка

Според него, 510 милиона лева повече ще отделя държавата всяка година за увеличението на заплатите в образованието и за ръста на пенсиите, но без да увеличава дефицита. "В момента имаме излишък, който ще отиде за съфинансиране на европейските проекти. Това, което се стараем да правим ще бъде възможно, благодарение на постигнатия икономически растеж от 3,6%, а към края на годината се очаква да стане 3,9-4%", заяви вторият в ГЕРБ.