България води грешна политика спрямо Турция. Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод прекратяването на договора за реадмисия от страната на южната ни съседка.

Според националиста не трябвало да приемаме Турция като приятелска и съседска държава.
"Турция е антиевропейска държава, Турция работи срещу единството на Европа", категоричен е лидерът на Атака. Турция е държава изнудвач, убеден е той.

По мнението на Сидеров трябва да имаме реципрочни действия спрямо Анкара. Атакистът иска силни ограничителни мерки в търговията, както и за турските ТИР-ове, които минават през територията ни.

Отново националистът настоя за изплащане на обезщетенията за тракийските бежанци. Към Турция можем да имаме много изисквания, е мнението на Волен Сидеров. Трябвало да се спре с подчиненото поведение на страната ни към южната ни съседка.

Волен Сидеров коментира и изявлението на президента Росен Плевнелиев съвместно с военния министър и премиера Бойко Борисов. Той е много ярък пример какъв президент не трябва да имаме, подчерта Сидеров.

Атакистът предлага правителството и премиерът, както и външният министър - като отиват на срещи на върха в ЕС, ясно да поискат част от милиардите, които общността дава на Турция, да бъдат пренасочени към нашата страната.

България трябвала да инициира действия, които да поставят на мястото му Ердоган, който е самозабравил се управник, по мнението на лидера на националистите.