Тъжно е, че днес цяла България слуша отново записи. Това заяви евродепутатът Петър Витанов по време на отбелязването на Деня на Африка в София. Думите му бяха по повод изтеклите записи от Националния съвет на "Продължаваме промяната".

Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент посочи, че си е направил труда да изслуша 5-часовата дискусия на ПП.

Той подчерта, че думите за службите и посолствата представляват състав по Глава 1 от НК - Престъпления срещу Републиката.

Росен Желязков: Има опит за миниране на кабинета с втория мандат

Росен Желязков: Има опит за миниране на кабинета с втория мандат

Счупиха доверието на Мария Габриел

Като евродепутат Витанов изрази отвращението си от опита да бъдат използвани европейски институции и чужди посолства в "калните политически борби у нас", а в качеството си на бивш държавен служител се възмути от намерението "законно или незаконно" да бъдат направени чистки в рамките на две седмици.

"Като ляв човек ще кажа, че най-накрая видяхме озъбеното лице на българското дясно. В името на властта "шарлатани" и "мафиоти" са готови да се прегърнат", изтъкна той по повод политическата ситуация.

И Илияна Йотова съзря заговор срещу държавата

И Илияна Йотова съзря заговор срещу държавата

Ротационното правителство Денков/Габриел е фасада