Атаките срещу нас няма да спрат, подготвени сме. Никой не е очаквал цветя и рози преди местните избори и след тях да ни посрещат на червения килим с ключа от общината. Ще трябва здраво да поработим. Това заяви кандидатът за кмет на София Васил Терзиев на пресконференция пред журналисти, след като официално бяха представени кандидатите за районни кметове на "Продължаваме промяната"/"Демократична България". Терзиев е издигнат от коалицията ПП/ДБ, подкрепена от гражданските организации на "Спаси София" и "Екипът на София".

До края на месеца предстои да бъде обявена и общинската листа на коалицията за местните избори.

Терзиев ще критикува всичко направено от настоящия кмет на София Йорданка Фандъкова, ще ревизира, ако се наложи, но няма води кампания само на отрицание.

ГЕРБ все още умува за кандидата за столичен кмет

ГЕРБ все още умува за кандидата за столичен кмет

Обсъждат се доста имена

На въпрос на News.bg той отговори, че е готов да отиде на дебат за София, когато станат ясни всички кандидати за кметове на местните избори. Това, за което работим, не е само изборен резултат, а предпоставки за добро управление, с което просто да влезем пред прага на улица "Московска" 33 (сградата на Столична община - б.р.), подчерта Васил Терзиев.

Той посочи, че голямата разлика са екипът и сърцатостта, с която ще работи коалицията за местните избори, както начинът от индивидуалности да се направи отбор и този отбор да реализира поставените цели.

Васил Терзиев увери още, че няма интрига в кандидатите за районни кметове на София и коалицията застава зад всички 24 човека. От коалицията издига друг кандидат за район "Студентски", а не сегашния - Петко Горанов, защото има друг, по-силен кандидат, когото да го подкрепят.

56% от българите биха гласували на местните избори наесен

56% от българите биха гласували на местните избори наесен

Очаква се балотаж между Васил Терзиев и кандидат на ГЕРБ за кмет софия