Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е притеснен от военното присъствие в Черноморието. Пред журналисти след среща с КНСБ той обяви, че е забавил това нещо с 9 месеца.

Да не тревожим хората за засилено военно присъствие в Черно море, призова Бойко Борисов. Той изтъкна, че всичко това става под някаква сурдинка.

НАТО засилва присъствието в Източна Европа и Черно море

НАТО засилва присъствието в Източна Европа и Черно море

Днес ние постигнахме съгласие по две допълнителни морски мерки

Припомняме, че преди дни стана ясно, че НАТО ще разшири военното си присъствие си в Черно море. Целта е допълнително увеличаване на обучението, ученията и ситуационната осведоменост.

Бойко Борисов трудно отстоял решението да няма военно присъствие в региона. Вече сме цел, участници сме във всичко това, притеснен е лидерът на ГЕРБ.

Моята мечта беше за лодки, платноходки и тръба по Черно море. Каква тръба като долу плуват подводници, изтъкна Борисов. Това щяло да е зле за туризма ни.

Борисов се обиди на БСП - не бил послушко

Борисов се обиди на БСП - не бил послушко

Горанов призова "другарката Нинова" да не си губи времето

Кое се промени, че еър полисинг (въздушният контрол - б.р.) стана добре, недоумява още Бойко Борисов. Той очаква да бъде успокоен от военния министър и от президента за военното присъствие в Черно море. Недоумява как за това не се говори, а се коментира охраната на първата дама.

Ако е вярно, че военният министър е член на БСП, това означавало, че и червените станали ястреби като Росен Плевнелиев. Ще остана само аз гълъб, похвали се лидерът на ГЕРБ.