Определят нов шеф на "Автомагистрали" ЕАД, стана ясно от думите на регионалния министър Николай Нанков по време на новия изпълнителен директор на "Автомагистрали" ЕАД.

Предстои вписване на новия изпълнителен директор на "Автомагистрали" ЕАД Стоян Беличев, каза Нанков. Беличев ще бъде вписан като нов изпълнителен директор и член на Управителния съвет на "Автомагистрали" ЕАД.

Причина за промяната в ръководство на държавното дружество е свързана не само с пропуски при поддръжката при зимни условия, а и с предишни неточности, уточни Нанков.

Определят нов шеф на "Автомагистрали" ЕАД, стана ясно от думите на регионалния министър Николай Нанков по време на новия изпълнителен директор на "Автомагистрали" ЕАД.

Предстои вписване на новия изпълнителен директор на "Автомагистрали" ЕАД Стоян Беличев, каза Нанков. Беличев ще бъде вписан като нов изпълнителен директор и член на Управителния съвет на "Автомагистрали" ЕАД. Справка на news.bg показа, че и сега Беличев е изпълнителен директор на дружеството.

Причина за промяната в ръководство на държавното дружество е свързана не само с пропуски при поддръжката при зимни условия, а и с предишни неточности, каза Нанков.

Според регионалния министър организацията за почистване на пътищата по време на снеговалежите през миналия месец е била добра като мобилизация на техника и наличност на материали.

Той обяви, че в новите договори ще има по-строги санкции при неизпълнение на задължения от страна на пътноподдържащи фирми. Сключването им предстои да бъде през 2018 г.

Въвеждането на такса "солидарност" и "водни помощи" ще бъдат обсъдени на предстоящото съвместно заседание на парламентарната Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и на парламентарната Комисия по околната среда и водите.

Според Николай Нанков тези идеи не са нови и са свързани с търсене на възможности за подпомагане на един от най-недофинансираните сектори.

Почина шефът на „Автомагистрали”  ЕАД

Почина шефът на „Автомагистрали” ЕАД

Зае поста след трагедията в тунел "Ечемишка"

Припомняме, предишният изпълнителен директор на "Автомагистрали" ЕАД Валентин Николов почина внезапно на 28 март 2017 г.