Ние не си търсим оправдания, но надявам се, че коалиция "Българските патриотите" ще бъдат с голяма група в следващия парламент, която да не позволи национални предателства. Това заяви организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов в сутрешния блок на БНТ.

Той се надява в следващия парламент български партии без ДПС да направят така, че България да върви напред.

Ангелов е притеснен от промените в Изборния кодекс и това, че те ще донесат проблеми по места. Няма да има машини и в чужбина, включително и в Турция. Войводата се притеснява и от манипулации.

Първи заявки на ЦИК: Секциите в чужбина и предизвикателството на машините

Първи заявки на ЦИК: Секциите в чужбина и предизвикателството на машините

Атаки ще има от всякакви партии, от всякакви интереси, но те не трябва да се пренасят в ЦИК, предупреди Радев

Ангелов определи като поредното национално предателство към България срещата на ръководството на ДПС с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган. Затова утре от 12.00 ч. ВМРО организират протест пред централата на ДПС.

За решението на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов да се откаже да се кандидатира за депутат, Ангелов коментира с думите, че това е лично решение на Слави Трифонов, което си е негово право.

От Антикорупционния фонд искат проверка как Каракачанов харчи пари в последните дни
Обновена

От Антикорупционния фонд искат проверка как Каракачанов харчи пари в последните дни

Обявени обществени поръчки в края на мандата му в МО

ВМРО нямат против да се ревизира всичко в страната и там, където има корупция или далавери, виновните да понесат отговорност. Нашата позиция е, че преди да се обвини някого и да се хвърлят празни твърдения, но с посочени милиони лева, трябва да се говори за закона, настоя Ангелов.

Всички сделки, които са правени в Министерство на отбраната, са правени с различни партньори от НАТО за българската авиация, подчерта Юлиан Ангелов.

Той е сигурен, че за тоалетна или санитарен възел няма нужда от фирма с класифицирана информация за разлика от хангарите за самолетите. Българските избиратели могат да преценят кое е морално и кое не, убеден е Ангелов. Тези фирми, които работят с МО работят над 30 години с ресорното министерство. Ако има специалисти в тази държава, те са в МО и трябва да бъдат питани, категоричен бе Юлиан Ангелов.

Той даде да се разбере, че всички съдници на МО в последните 4 години трябва да погледнат какво е свършено и да кажат "Браво".