"Албина Анева има пълната подкрепа, както на мен, така и на всички от политическа партия МИР". Това заяви по време на среща с граждани в Благоевград председателят на ПП МИР и водач на листата на общинските съветници за София инж. Симеон Славчев. Той изрази подкрепата си и към благоевградските кандидати за общински съветници от партията. Заедно с тях и зам.-председателят на ПП МИР Владислав Милев се срещнаха с граждани, за да обсъдят проблемите на Благоевград.

По време на срещата Албина Анева и екипът ѝ представиха своите предложения за положителната промяна на града.

"Благоевград силно се нуждае от промяна след многогодишното управление на ГЕРБ, тази промяна може и ще я направи адв. Албина Анева, нейният екип и общинските съветници от ПП МИР. Нямам съмнения, че адв. Анева ще е един изключителен кмет. Тя е много добър професионалист, на когото може да се разчита, има опит няколко мандата като общински съветник и обича града си. Албина има и желание за работа и потенциал да направи Благоевград едно много по-добро място за живеене", отбеляза инж. Славчев.

Албина Анева е адвокат, работила е успешно като съдия и проурор. Била е общински съветник 4 мандата. Тя е третата жена от началото на 21 век, която се кандидатира за кметския пост в Благоевград.

ПП МИР е с номер 50 в интегралната бюлетина.

Снимка 448631

Източник: ПП МИР