Във връзка с авариен ремонт на уличен водопровод в кв. "Орландовци" от 09.00 до 21.00 часа днес се налага временно прекъсване на водоснабдяването в района по ул. "Мара Бунева", съобщават от „Софийска вода".

Без вода ще останат живеещите от ул. "Одеса" до жп линията "Биримирци", ул. "Простор", ул. "Герена", ул. "225", ул. "256", по ул. "Одеса" между ул. "Мара Бунева" и ул. "Христо Трайков".

При необходимост от продължаване на работата над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кръстовището с ул. "Одеса" и ул. "Христо Станишев".

"Софийска вода" АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 8122121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.