Движението по Северната скоростна тангента в София в посока Ботевград временно се осъществява в една лента поради катастрофа. Пътни полицаи подпомагат трафика на място, съобщават от МВР и призовават водачите на превозни средства да шофират с повишено внимание.

Инцидентът е станал в участъка преди Ботевградско шосе. Сигналът за катастрофата е бил подаден преди 18 часа. Веднага на място са били пратени екипи на "Пътна полиция", "Пожарна безопасност и защита на населението и Спешна помощ. Ударили са се товарен и автомобил и четири леки коли. По първоначална информация двама души са пострадали. Единият от тях е бил изваден от пожарникари от лека кола.

Временно движението по Северната скоростна тангента в посока Ботевград се осъществява в една лента. Пътни полицаи подпомагат трафика и заради образувалото се в участъка задръстване пренасочват колите при разклона за Чепинци.

Жена загина при челен сблъсък на две коли край Симитли
Обновена

Жена загина при челен сблъсък на две коли край Симитли

Друга е пострадала

"24 часа" информира, че най-вероятно причина за катастрофата е отнето предимство. Според медията няма сериозно пострадали. Мъжът, изваден от пожарникарите от лека кола, в която е бил заклещен, е в съзнание и е контактен.

По данни на bTV освен двамата мъже, при инцидента е пострадало и дете. Мъж с тежки травми в долната част на тялото е откаран във ВМА, а детето и баща му са настанени в болница "Пирогов" с контузии на главата.

Нова телевизия съобщава и за четвърти пострадал, който също е транспортиран в лечебно заведение.

Припомняме, че шестима души пострадаха при друга катастрофа в София тази сутрин.