poboiСлед побой в района на Студентски град през тази нощ, в „Пирогов" се борят за живота на 19-годишния Д.П. Той е със счупен череп и контузия на мозъка. Пострадалият и негови приятели са били нападнати пред "Котън Клуб".

Заедно с него са били приети и други двама млади мъже, които са били освободени.

Около 4.30 часа в дискотека в Студентски град възникнал конфликт между две компании, който бързо бил потушен от охраната. Малко по-късно групите отново се засекли на изхода от заведението и си разменили обидни реплики, обясниха по-късно от МВР.

В този момент на мястото пристигнали полицаи от Седмо РУП във връзка с подаден сигнал за кражба в дискотеката. Появата успокоила младежите и до бой не се стигнало.

Едната от компаниите се запътила към денонощно заведение за хранене. Малко по-късно другата група се озовала на същото място, спорът се възобновил и прераснал в бой. Най-тежко пострадал 19-годишен студент. Той бил ударен с метална тръба, вследствие на което по-късно бил откаран в „Пирогов" с черепно-мозъчна травма.

От болницата съобщиха още, че в Трета травматологична клиника е приета А.Ш. на 41 г. Тя е с открити фрактури на двете подбедрици след като била нападната от непознати в столичния жк. Света Троица.