Катастрофа с две жертви е станала около 3:30 часа тази нощ в Пловдив, съобщи Нова телевизия.

По първоначални данни те са навлезли с джип във велоалеята между двете ленти на булевард "Руски" в града, в близост до кръстовището с бул. "Шести септември". Автомобилът идвал от Централна гара. Той се е ударил последователно в няколко дървета, при което се е разцепил на две. Предната част на колата се врязала в дърво, а задната отхвръкнала на пътното платно.

На място са се отзовали екипи на Спешна помощ, полиция и "Пожарна безопасност и защита на населението". Констатирана смъртта на 21-годишния шофьор и девойка на 20 години, която седяла до него. С опасност за живота са момче и момиче, които са били на задната седалка. Те са 22-годишни. Сериозно е пострадал и служител на "Пожарна безопасност и защита на населението", който е бил ударен от клон на дърво при оказване на помощ на пострадалите.

Извършва се оглед на местопроизшествието. Движението по бул. "Руски" в участъка между ул. "Преслав" и бул. "6-ти септември" е спряно и в двете посоки. По случая е образувано досъдебно производство. Разследват се причините за инцидента.

Мотоциклетист загина при катастрофа в Перник

Мотоциклетист загина при катастрофа в Перник

Ударил се е в стълб