Подмяната на сградно водопроводно отклонение на бул. "Александър Стамболийски" в жк. "Илинден"налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода", съобщи БНР.

Три столични района без вода днес

Три столични района без вода днес

Ж.к. "Изток", кв. "Лозенец" и кв. "Овча купел" с прекъснато водоснабдяване

Живеещите в района на бул. "Александър Стамболийски"(нечетни номера) от ул. "Алеко Туранджа" до ул. "Татарли" временно ще бъдат без вода. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Александър Стамболийски"ъгъла с ул. "Надежда".

Без вода остават жителите на част от Люлин

Без вода остават жителите на част от Люлин

Заради авария на стратегически водопровод

Във връзка с превключване на уличен водопровод на бул. "Патриарх Евтимий" в центъра на града се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Патриарх Евтимий" от бул. "Васил Левски" до ул. "Хан Крум". Ако строително-ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Данте" ъгъла с бул. "Патриарх Евтимий".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Възкресение" в жк. "Разсадника - Коньовица" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Трънски майстор", бул. "Възкресение", бул. "Вардар", ул. "Тома Никлев". Ако не отстранят проблема, "Софийска вода" ще осигури вода на адрес бул. "Възкресение" на ъгъла с ул. "Трънски майстор".

Половината населени места в Бобов дол са без вода

Половината населени места в Бобов дол са без вода

Причината е старата ВиК мрежа, коментира кметицата