Петима охранители пребиха 27-годишен мъж пред нощно заведение в Пловдив, предаде Нова телевизия, като самият пострадал е публикувал снимки в социалните си мрежи, на които се вижда, че е с избит зъб и синини по тялото.

Инцидентът е станал на 28 юли, като набитият мъж разказа, че двама охранители, докато е бил още в завдението, са го хванал и са го "замъкнали нанякъде". По думите му той е попитал какво се случва, но са последвали удари и дори са започнали да го душат. Общо охранителите са били петима, като са го ритали и са го налагали с юмруци.

От ОД МВР - Пловдив са потвърдили за Нова, че в ранните часове на 28 юли е получен сигнал за случилото се. Иззети са записи от камерите в заведението и е започната е проверка, за да се изясни кои участници в боя.

Охранител преби с метален бокс 19-годишен младеж в заведение край плажа "Градина"

Охранител преби с метален бокс 19-годишен младеж в заведение край плажа "Градина"

Пострадалият е със счупена челюст на три места

Пострадалият е потърсен от районното управление, но до момента не се е явил за разпит. Той твърди, че нападателите са били организирани.

Районната прокуратура в Пловдив е образувала досъдебно производство по случая за причинена телесна повреда на Ф.К., на 27 г., като деянието е извършено от длъжностно лице.

Разследването е възложено на 5 РУ в Пловдив. Досъдебното производство е образувано след подадена жалба, към която има приложени медицински документи, както и снимков материал.

Наблюдаващият прокурор е дал указания да се разпитат всички замесени в случая лица и да се назначат нужните експертизи за разкриване на фактическата обстановка.

Срокът за разследване е двумесечен.

17-годишни пребили 20-годишни пред дискотека в Златни пясъци

17-годишни пребили 20-годишни пред дискотека в Златни пясъци

На родителите на непълнолетните са съставени актове