Тежка катастрофа е станала малко преди 11.00 часа на пътя между Бургас и Варна в участъка от Обзор към Несебър по данни на полицията, съобщи БНТ.

Два леки автомобила са се ударили челно. В едната кола, която е с украинска регистрация, са пътували двама мъже от турски произход, жена от украински произход и две деца. Другият автомобил е със софийска регистрация и е собственост на Изпълнителната агенция по горите. С него се придвижвали мъж и жена. Ударът бил толкова силен, че двете превозни средства отхвърчали в канавката.

Към мястото на инцидента били изпратени полицейски коли и три екипа на Спешна помощ. Украинката, двете деца и единият от пътувалите с тях мъже били откарани веднага във варненската "Св. Анна", като другият мъж, който шофирал автомобила, останал за транспортиране към Варна с друга линейка. Пътуващите в колата на Агенцията по горите втория автомобил са прегледани на място и са без сериозни наранявания.

Наложило се е заради инцидента движението в района да бъде пренасочено по черен път до приключване на огледа на местопроизшествието.

Според БНР пострадалата жена е в кома.

Полицаи с автомати пазят инкасо автомобил в катастрофа с още 6 коли във Велико Търново

Полицаи с автомати пазят инкасо автомобил в катастрофа с още 6 коли във Велико Търново

Четирима души са пострадали