Знаете ли, че телевизията вече е на 100 години? За този век, както можем да се убедим само като хвърлим поглед към собствените си телевизори, разпространението на информация и забавления се е променило неимоверно. В наши дни, благодарение и на интернет, "телевизионният приемник", както се е наричал навремето, е истински дигитален център за забавления.

От скоро сме свидетели на още една промяна, която А1 въвежда за първи път в страната - иновативни фиксирани ТВ планове. Те предлагат на абонатите си да добавят до 4 услуги по избор, сред които Netflix, HBO и Cinemax чрез абонамент за HBO MAX, MAX Sport и Diema Xtra в рамките на месечната си такса за ТВ услуги. Новият подход на А1 е в унисон със световната тенденция потребителите да получават достъп на едно място до цялото съдържание и да го гледат на различни устройства, когато пожелаят.

Списъкът от избираеми услуги включва най-популярните стрийминг услуги и ТВ и спортни канали, което предоставя разнообразие от филми, сериали и спортни предавания:

Снимка 662599

Източник: А1

Netflix

Историята на Netflix е емблематична за времената, в които живеем. Стартирала като верига физически видеотеки, компанията през годините се превръща в разпространител и създател на оригинално съдържание. През 2013 г. Netflix започва да излъчва първите си оригинални сериали, с които придобива значителен успех. Появата на заглавия като House of Cards и Orange Is the New Black осигуряват на платформата голям брой абонати и увеличават приходите ѝ. В последните години продукциите на Netflix се превръщат в истински сензации и обират много телевизионни награди.

HBO MAX

Зад абревиатурата HBO стоят думите "Хоум Бокс Офис" или "Домашен бокс офис". Компанията е филиал на големия производител на филми Уорнър Брадърс и стартира като телевизионен канал. В момента е сред най-популярните стрийминг услуги, предлагащи богато портфолио от филми, сериали, документални филми. Дом е и на любимите на децата поредици от Cartoon Network.

Max Sport

Макс Спорт е група от български платени спортни телевизионни канали, собственост на А1 България. Акцент са спортни събития като футбол от испанската Primera Division, италианската Серия А, холандската Ередивизи, тенис от сериите на ATP World Masters, както и състезанията от сериите MotoGP, лека атлетика от турнира за Диамантената лига и други. Част от програмите на каналите са обзорни и магазинни спортни предавания, токшоута и коментарни студиa.

Сред другите дигитални възможности, които влизат в новите абонаментни планове за фиксирана телевизия на А1, са Xplore TV GO MAX и каталогът на MAX Видеотека, която включва атрактивно съдържание от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus.

Как да се абонирате?

Договор за новите абонаментни планове може да се сключи през приложението на А1, онлайн, или в магазин на компанията. Потребителите могат да използват избраните от тях услуги като част от месечния си абонамент без допълнително заплащане. Това става лесно през приложението Моят А1, където на свободните позиции в услуги Select клиентите на ТВ услуги от А1 имат възможност да добавят и променят абонаментите спрямо предпочитанията си веднъж на 30 дни.

Избирайки свободно стрийминг услугите, които да ползват в различните месеци, клиентите на компанията увеличават възможностите си за разнообразни забавления в подходящо за тях време и на устройство по техен избор.