Общинският съветник Карлос Контрера заяви в ефира на Нова, че не през прайдове трябва да се води диалогът в обществото.

ВМРО иска забрана на гей парада

ВМРО иска забрана на гей парада

Обвиняват МВР, че върви срещу църквата

11 години се правят експерименти по софийските улици по мнението му. Отявлено политически искания се парадират на прайда, изтъкна Контрера. По мнението му исканията на митингуващите на прайда не се приемат от българското общество. Те искат еднополови бракове, еднополови двойки да осиновяват деца, а това били теми, които обществото отхвърлило по време на дискутирането на ратификацията на Истанбулската конвенция.

Една форма на насилие, която се чувства със съдействието на едни външни факти, вижда Контрера.

Това е тема която вълнува умовете на хората и трябва да говорим за това, заяви предприемачът Ивайло Пенчев.

Столичната полиция пази гей парада

Столичната полиция пази гей парада

И другите 3 шествия в София на 9 юни

Сексуалната ориентация на хората не е по-важен въпрос от това какъв цвят е косата на някого, контрира Ивайло Пенчев. Тези хора имат проблем, не психологически, а че не са приети от обществото, допълни той. Ако тези хора се чувстват приети, на никой няма да му е по-зле категоричен е предприемачът.

Чрез тази екзотика и ненормалност те парадират, за да разнообразят сивото си ежедневие, смята Контрера. Личната сфера си е тяхна работа, но това, че парадират не е редно, смята той и попита защо това се случва по креслив безпардонен начин.

Прпомняме, Карлос Котрера поска забрана за гей парада. Той настоя и за обяснения от вътрешния министър Валентин Радев по повод многобройната полицейска охрана на прайда. 

Контрера: Гей парадът е смешен плач на маргинални типове

Контрера: Гей парадът е смешен плач на маргинални типове

Парадът е резултат от лошата държавна политика в сферата на психическото здраве