Видеоклип, направен в детска градина в Бургас, предизвика възмущение в интернет пространството. Видеоклипът е направен със скрита камера и показва как две от учителките в детското заведение удрят, скубят и обиждат децата. Скандалното видео е направено в детска градина "Брезичка" в бургаския комплекс "Славейков".

Тази сутрин възмутени родители, чиито деца посещават заведението, окупираха входа на детското заведение. Пред БНР родители посочиха, че поведението на учителките в градината се отразява върху децата им. Майка сподели, че е забелязала как детето ѝ проявява агресия към играчките си. ". Оттам започнах да го разпитвам. Казваше ми: "Няма да кажа. Не се казва". Говорих с други родителите. Когато те също започнаха да питат децата си, се установи, че госпожа Петрова, която е с пръчката, ги бие". Друга майка заяви пък, че крачетата на детето ѝ са сини, детето било нащипано навсякъде.

Директорът на заведението Милена Петрова посочи, че едната от двете учителки вече е подала молба за напускане на заведението, а другата учителка към момента е в отпуск. Родителите настояват и другата учителка да бъде освободена.

Стана ясно, че до сега не е имало сигнали за насилие. Двете учителки даже били награждавани за професионализъм.
Едната от двете учителки е и синдикален лидер.

В детската градина вече се извършва проверка от общината, които са заявили, че ще бъдат безкомпромисни.