Така нареченото Отровно трио - проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и ПР специалиста Арман Бабикян събират пореден протест днес, но и огласиха исканията на протестиращите. Освен оставките на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, свикване на Велико народно събрание и нова Конституция, както и въвеждане на дистанционно гласуване - електронно и хартиено по пощата.

Ако последното не се приеме - тутакси го заменяме с оставка на настоящото Народно събрание.

Новата конституция е задължително условие, доколкото ще ни се наложи да съградим държавата и демокрацията от начало и за целта ни е нужда здрава и добра основа, стъпало на което да стъпим. Задължително условие е и оставката на главния прокурор, който се бил превърнал в инквизитор на инакомислещите.

Въпреки че заявяват, че разходките по паветата не просто разпиляват енергията на протестиращите, но и нямат полезно действие. Отровното трио започва подготовка и на национална стачка, като днес ще бъдат обявени задачите и целите й.

Протестът за днес се свиква от 15.30 часа пред президентството.

В огласените искания протестът призовава гражданите: Осигурете начин да вземете ефективно участие в стачни действия, като минимум ще отсъствате от работа няколко дни.

Подгответе се за отпуска или друг начин да отсъствате от работа.

Помислете как бихте могли да бъдете полезни лично вие в осъществяването на национален протест.